HOLEŠOVSKÝ TALENT 2014 VYHRÁL KOUZELNÍK

18.03.2014 20:50

V pátek 14. března 2014 se konal ve Středisku volného času – TYMY Holešov galavečer IV. ročníku talentové soutěže „HOLEŠOVSKÝ TALENT 2014“. Do finále se probojovalo celkem 18 vystoupení z různých oborů. Hrálo se na hudební nástroje, zpívalo, kouzlilo, tančilo i pochodovalo.

Sedmičlenná porota, ve které zasedal mimo jiné i místostarosta města Jaroslav Chmelař, neměla vůbec lehkou pozici. Holešovský talent 2014 vyhrál MÁG RADEKR – Radek Šimčík, který předváděl náročná karetní kouzla. Na druhém místě se umístila dvojce akrobatů na kolech ANOMALOUS – Adam Pekař a Marek Hořava. Třetí místo si domů odvezla tanečnice Michaelle Tinka z TŠ Stonožka Bruntál. Všichni tito tři výherci získali finanční odměnu v celkové výši 3000,– Kč. Také diváci si mezi sebou odhlasovali svůj talent. Cenu diváků získal kroužek BABYDANCE SVČ se svým tanečním vystoupením „ Vařila myšička Kašičku“.

Děkujeme městu Holešov a všem ostatním partnerům za finanční a materiální pomoc při této mimořádné akci, která podporuje talenty z různých oblastí zájmové činnosti z Holešova a širokého okolí.

Věříme, že příští pátý ročník bude stejně úspěšný jako ročníky předcházející a chtěli bychom již nyní pozvat mladé talenty k účasti.

Mgr. Jarmila Vaclachová, SVČ Holešov

Fotky z akce jsou k dispozici zde na odkaze: https://tymy-centrum.rajce.idnes.cz/…finale_2014/