Dětský Karneval Harryho Pottera

01.02.2013 09:32

V sobotu 26.ledna 2013 se v SVČ TYMY v Holešově uskutečnil dětský karneval Harryho Pottera.U příležitosti 10 let s Harrym Potterem Tymycentrum uspořádalo i sběr Tymykaček za kterých si v tymy můžete pořídit něco s harrym.

Na karnevalu bylo asi tak 30 dětí s maskami,své vystoupení předvedli tanečníci Harryho Pottera,Králici z klobouku,byla i tombola,diskotéka ve stylu GANGNAM STYLE.Ale taky vystoupil Žonglér a dva kouzelníci,jeden byl profesor Brumbál a jeho nejlepší žák Mág RADEKR,který předváděl manipulace s katelkami a nechal udivovat publikum.Na konci karnevalu děti dostali diplom za účast a spokojeně i když trošku vyčerpaně usnuli ve svých postelích.

 

Fotky z této akce naleznete TADY a TADY.

 

Mág RADEKR

 

Lednový karneval v SVČ – TYMY Holešov se stal již dlouholetou tradicí. Letos hlavní hrdina karnevalu Harry Potter pozval všechny do kouzelné školy v Bradavicích. Na úvod vystoupila taneční skupina „bradavické školy“ – Happydance. Po té mezi děti přišly i ostatní známé postavy – Ron, Hermiona, profesorka Mc Gonagallová, náměstkyně ministra kouzel Umbridgeová, Brumbál, skřet a sova Hedvika. Díky kouzelným schopnostem Harryho a jeho přátel, děti zažily spoustu dobrodružství. Svoje umění kouzel předvedl i ředitel Bradavic Brumbál , který pro šikovné děti vykouzlil spoustu sladkých odměn a taky jeho nejmladší a nejšikovnější učeň,Mág RADEKR,který hlavně předvedl svoje manipulace s katelkami,které nechával mizet a objevovat.. Harry Potter přizval do programu také taneční skupinu Babydance, která vystoupila se svou novou choreografií Králici z klobouku. Své umění přijel do Bradavic předvést také známý žonglér a kejklíř Jirka, který nejen potěšil svým vystoupením všechny přítomné, ale také zájemce něco málo naučil. Se známou tanečnicí Jasmínou si děti zatančily v rytmu Zumby. V průběhu celého odpoledne nechyběly hry, soutěže, legrace a spousta tance. Karnevalu v Bradavicích se zúčastnila spousta krásných masek. Všechny masky se představily na pódiu a obdržely z rukou profesorky Mc Gonagallové a profesora Brumbála krásné medaile. Nejlepší a nejšikovnější tanečníci byli oceněni diplomem. Tradičně na karnevalu proběhlo losování masek, děti čekaly pěkné ceny a také živé zvířátko – křeček, který udělal radost jedné malé princezně. Na závěr karnevalu se sešli všichni žáci a pracovníci bradavické školy společně s dětmi a společně si ještě zatancovali. Poděkování si zaslouží všichni dobrovolníci, kteří nám s přípravou i organizací pomohli. Děkujeme také všem sponzorům za jejich příspěvky. Velké poděkování si zaslouží všichni návštěvníci našeho karnevalu, který probíhal ve veselé a přátelské atmosféře. Těšíme se na další setkání s Harry Pottrem a jeho přátely.

 

Tymycentrum